۲۵ مهر ۱۴۰۵، ۱۰:۵۴

برگزاری کرسی آزاداندیشی «نماز و تمدن نوین اسلامی» در حوزه علمیه زاهدان

برگزاری کرسی آزاداندیشی «نماز و تمدن نوین اسلامی» در حوزه علمیه زاهدان

زاهدان- کرسی آزاداندیشی با محوریت نقش نماز در تحقق تمدن نوین اسلامی و بررسی موانع فردی و اجتماعی اقامه آن، با حضور اساتید و طلاب در حوزه علمیه آیت‌الله کفعمی(ره) زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، کرسی تخصصی آزاداندیشی با موضوع «نقش راهبردی اقامه نماز در تحقق تمدن نوین اسلامی و آسیب‌شناسی موانع فردی و ساختاری» صبح شنبه در حوزه علمیه سفیران هدایت آیت‌الله کفعمی(ره) زاهدان برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد سیدی‌مقدم، مدیر این حوزه علمیه و کارشناس تخصصی نماز، در این نشست با تأکید بر جایگاه نماز در زندگی فردی و اجتماعی اظهار کرد: نماز صرفاً یک تکلیف فردی نیست، بلکه پیونددهنده احکام و معارف اسلامی است و تحقق تمدن نوین اسلامی به نهادینه‌شدن فرهنگ نماز در ابعاد مختلف جامعه وابستگی دارد.

برگزاری کرسی آزاداندیشی «نماز و تمدن نوین اسلامی» در حوزه علمیه زاهدان

سید مصطفی حسنی، معاون پژوهش حوزه علمیه آیت‌الله کفعمی(ره) نیز با اشاره به اهمیت پژوهش‌های علمی در حوزه‌های علمیه، از تحلیل داده‌های گردآوری‌شده از پرسش‌نامه‌های میدانی طلاب با استفاده از نرم‌افزار آماری خبر داد.

در ادامه این نشست، طلاب راهکارهایی از جمله الگوسازی رفتاری مسئولان در اقامه نماز، بهبود فضای معنوی مساجد و اصلاح سبک زندگی با محوریت نماز واجب را مطرح کردند و به بحث و تبادل نظر درباره موانع و راهکارهای ترویج فرهنگ نماز پرداختند.

کد مطلب 6980133

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha